Reyhan Şerbeti
Reyhan Şerbeti Tanımı İçin Malzemeler
- 2 demet reyhan
- 2 litre kaynar su
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 adet limonun suyu (isteğe bağlı kabuğu da eklenebilir)
Reyhan Şerbeti Tanımı Nasıl Yapılır?
- Reyhanları güzelce yıkayıp, bir kaba alın.
- Üzerine kaynar suyu dökün, şekeri ekleyin.
- Limon suyunu ek edin; ben biraz da kabuğunu attım içine, aroması hafif oluyor.
- Karıştırın ve 7-10 dakika ortası demleyin. Daha uzun bekletirseniz tadı acılaşabilir, dikkat!.
- Soğutup, dolaba kaldırın, buz üzere içilir. Denerseniz benimle paylaşmayı unutmayın 💜 afiyet olsun!
Reyhan Şerbeti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














