Porsiyonluk Cheesecake (Videolu)

Porsiyonluk Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket burçak bisküvi
  • 2 yemek kaşığı tereyağı

Cheesecake için;

  • 300 gram oda sıcaklığında labne peyniri
  • 1 paket oda sıcaklığında krema
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 2 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 paket vanilya

Üzerine;

  • Karamel sos
  • Çikolatalı sos

Porsiyonluk Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bütün materyallerimiz oda sıcaklığında olmalı. Burçak bisküvileri rondodan çekelim ve erittiğimiz tereyağını içine ekleyip karıştıralım.
  2. Daha sonra cupcake kalıplarına paylaştıralım ve bir bardakla bastıralım.
  3. Cheesecake için; labne peyniri ve kremayı çırpma teliyle güzelce karıştıralım akabinde içine pudra şekeri ekleyerek çırpmaya devam edelim.
  4. Daha sonra yumurtaları teker teker içine yedirelim. Akabinde kuru karışımları kesinlikle eleyerek içine ekleyelim ve karıştıralım.
  5. Cupcake kalıplarına cheesecake harcını paylaştıralım ve 180 derece evvelce ısıtılmış fırına koyalım ve en alta ısıya güçlü bir kaba sıcak su koyalım buharda pişecek. Yaklaşık 30 dakika pişmesi gerekiyor.
  6. Fırından çıkarttıktan sonra büsbütün soğumasını bekleyelim ve istediğiniz sosla süsleyebilirsiniz ayrıyeten bu biçimde buzlukta aylarca hava almayan bir kapta saklayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Porsiyonluk Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Tereyağlı Pilav
Pamuk Poğaça
Çikolata Sevenlere Elmas Kurabiye
Magnolia
Havuç Tarator
Un Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |