Düdüklüde Etli Barbunya Yemeği
Düdüklüde Etli Barbunya Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet kuru soğan
- 2 adet yeşil biber
- 2 adet kırmızı biber
- 4-5 kesim kemikli et
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 500 gram barbunya
- 2 su bardağı domates sosu
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 çay kaşığı kırmızı toz biber
- Tuz
- Karabiber
- 3 su bardağı sıcak su
Düdüklüde Etli Barbunya Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Etleri mühürlüyoruz.
- Soğan ve biberleri yağda kavurup etleri ek ediyoruz.
- Üzerine domates sosu, salça, kırmızı toz biber, tuz ve karabiberini ekleyip 3 su bardağı sıcak su ekliyoruz.
- Karıştırıp düdüklünün kapağını kapatıyoruz.
- Kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte 20-25 dakika pişiriyoruz. Şimdiden afiyet olsun 🌷.
Düdüklüde Etli Barbunya Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













