Magnolya
Magnolya Tanımı İçin Malzemeler
- Çilek
- Burçak bisküvi
Kreması için;
- 1 litre süt
- 1 su bardağı nişasta
- Yarım su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket kremşanti
Çikolata sos için;
- 1 paket krema
- 2 adet tablet çikolata
Magnolya Tanımı Nasıl Yapılır?
- Krema için krem şanti hariç bütün materyalleri tencereye alıp güzelce çırpalım (dibi tutmaması için karıştırmayı hiç bırakmayın)
- Kaynadıktan sonra krem şantiyi ekleyip blender yardımıyla bir kaç dakika çırpalım.
- Sonra bir kepçe yardımıyla kaselerimize koyalım,robottan geçirdiğimiz bisküviler den ekleyip, küp küp doğranmış çileklerden ortasına koyup tekrardan krema koyalım.
- Kremayı ısıtıp çikolatayı içine koyalım eritelim.
- Çikolata sosumuzuda yaptıktan sonra üstüne gezdirelim dolapta en az üç saat dinlendirdikten sonra servise hazır. Afiyet olsünn.
Magnolya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







