Kabak Mücveri

Kabak Mücveri Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 orta uzunluk kabak
  • 3 adet yumurta
  • Yarım su bardağı un
  • Bir tutam maydanoz
  • Bir tutam dereotu
  • 2-3 kısım yeşil soğan
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz

Kabak Mücveri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk öncelikle kabakları soruyoruz ve rendeleyip suyunu sıkıyoruz.
  2. Ardından yumurta, un, baharatlar pürüzsüz bir halde çırpıyoruz ve doğradığımız yeşillikleri içine ekliyoruz.
  3. Ardından sıktığımız kabakları ekleyip 3- 4 çeşit karıştırıp yağımıza ekliyoruz, şimdiden afiyet olsun.

Kabak Mücveri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yağ Çekmeyen Pişi
Yabanmersinli Çikolata
Trileçe
Doritoslu Salata
Azerbaycan Döşeme Pilavı
Sebzeli Ve Sucuklu Yumurta Kapama
Hdabla | © 2025 |