Soğansız, Sarımsaksız Kısır Tarifi

Soğansız, Sarımsaksız Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı bulgur ( tipi fark etmez)
  • 2 su bardağı sıcak su
  • 10 kısım maydanoz
  • 1 tane domates
  • 1 tane salatalık
  • 7 tane salatalık turşu
  • 2 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Bir tutam tuz
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı salça

Soğansız, Sarımsaksız Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel bir kaba bulgur ile sıcak suyu koyup bulurum haşlanmasını bekleyin. (10-15 dk).
  2. Sonra başka küçük bir kapta salça ,tuzu ve zeytinyağını kavurun. (soğan, sarımsak, biber salçası koyabilirsiniz, tercih sizin)
  3. Daha sonra maydanoz, domates, salata, turşuyu kesin.
  4. Ve kavrulmuş salçayı,sebzeleri bulgur ile karıştırıp servis edin.Afiyet olsun🤤🥗.

Soğansız, Sarımsaksız Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Geleneksel Gata Kurabiyesi
Çilekli Magnolia
Köz Patlıcan Salatası
Soslu Tavuk
Anne Sütü Arttırıcı Lavaş Sandviç ( Çok Lezzetli)
Meksika Fasulyesi Salatası
Hdabla | © 2025 |