Yulaf Poğaça

Yulaf Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ince öğütülmüş yulaf ezmesi
  • 1 adet yumurta
  • 1 dolu kaşık yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 10 adet zeytin
  • 1 küçük domates
  • Maydanoz
  • 10 çubuk peynir  (dilediğiniz peyniri koyabilirsiniz)
  • Tuz

Üstüne;

  • Çörek otu

Yulaf Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yulaf ,yumurta ,yoğurt ,kabartma tozu, çekirdeği çıkarıp küçültülmüş 10 tane zeytin küp küp doğranmış domates ,yine küp küp doğranmış peyniri ve ince ince doğradığımız maydanozu tuzu ekledikten sonra güzelce karıştırın.
  2. Kaşık yardımıyla tepsiye poğaça büyüklüğünde diziyoruz.
  3. Ben yaklaşık 6 tane elde ettim bu formda 180 derece fırında 20 dakika pişirip afiyetle yiyoruz.

Yulaf Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kadife Gibi Sütlü Un Helvası
Keçiboynuzu Brownie (Şekersiz Az Un İle Harika Kurabiye)
Tuzlu Kurabiye
Çaylı Islak Kek (Videolu)
Fissler Düdüklüde Pratik Yeşil Fasülye Yemeği
Tavuklu Buritto
Hdabla | © 2025 |