Domatesli Kuskus Pilavı

Domatesli Kuskus Pilavı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı kuskus
  • 3-4 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 büyük domates rendesi
  • 2 su bardağı su
  • Karabiber
  • Kuru nane
  • Tuz

Domatesli Kuskus Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye sıvı yağ alıp kuskusu kavuralım.
  2. Ardından domates rendesi ekleyip kavurmaya devam edelim.
  3. Nane, tuz, karabiber, üzerini geçecek kadar sıcak su (2 su bardağı gibi) ekleyip karıştıralım kapağını kapatalım kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirelim.
  4. Suyunu çekip göz göz olunca altını kapatalım demlenmeye bırakalım afiyet olsun.

Domatesli Kuskus Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ev Yapımı Tavuk Nugget Tarifi
Çok Kabaran Cevizli , Tarçınlı Kek
Mangolu Sorbe
Avokadolu Yumurtalı Ekmek
Balaban Köfte
Pizza
Hdabla | © 2025 |