Domatesli Kuskus Pilavı
Domatesli Kuskus Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı kuskus
- 3-4 yemek kaşığı zeytin yağı
- 1 büyük domates rendesi
- 2 su bardağı su
- Karabiber
- Kuru nane
- Tuz
Domatesli Kuskus Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tencereye sıvı yağ alıp kuskusu kavuralım.
- Ardından domates rendesi ekleyip kavurmaya devam edelim.
- Nane, tuz, karabiber, üzerini geçecek kadar sıcak su (2 su bardağı gibi) ekleyip karıştıralım kapağını kapatalım kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirelim.
- Suyunu çekip göz göz olunca altını kapatalım demlenmeye bırakalım afiyet olsun.
Domatesli Kuskus Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







