Tirsi Balığı

Tirsi Balığı Tanımı İçin Malzemeler
- 2 kg tirsi balığı
- 1 çay bardağı mısır unu
- Tuz
- Sıvı yağ
Tirsi Balığı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle balıklarımızı hoş bir formda temizleyip yıkayayım .
- Daha sonra üzerine mısır unumuzu ve tuzumuzu ekleyip güzelce harmanlayalım, balıklarımız kenarda bekleye dursun.
- Tavamızı ocağa alıp ısıtalım üzerine bir ölçü sıvı yağ koyup balıklarımızı döşeyelim, balıklarımız kızara dursun biz yanına salatamızı hazırlayalım.
- Kıvırcığı hoş bir formda yıkayıp doğrayalım ,üzerine havuç ,mor turp ,soğan ,limon ,tuz ve sıvı yağ ekleyip güzelce karıştıralım.
- Tabii ortada balıklarımızı da denetim edelim, iki istikametli de birebir halde kızaran balıklarımızı servis tabağına alalım, yanına salatamızı ekleyip servis edelim afiyet olsun.
Tirsi Balığı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


