Şahane Muhallebili Bisküvili Bardak Tatlısı
Şahane Muhallebili Bisküvili Bardak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 1 paket toz krem şanti
- 2 paket buğdaylı bisküvi
Şahane Muhallebili Bisküvili Bardak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tencereye süt, şeker, un, nişasta ve kakaoyu ekle.
- Karışımı olağan ateşte daima karıştırarak koyu kıvam alana kadar pişir.
- Pişince içine vanilya ve toz krem şantiyi ekle, güzelce karıştır.
- Buğdaylı bisküvileri küçük kesimler halinde kır.
- Bardakların tabanına biraz muhallebi dök.
- Üzerine kırılmış bisküvi koy.
- En üste tekrar muhallebi dök.
- Ilıyınca buzdolabına koy, soğuyunca servis yap.
Şahane Muhallebili Bisküvili Bardak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










