Şahane Muhallebili Bisküvili Bardak Tatlısı

Şahane Muhallebili Bisküvili Bardak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket toz krem şanti
  • 2 paket buğdaylı bisküvi

Şahane Muhallebili Bisküvili Bardak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye süt, şeker, un, nişasta ve kakaoyu ekle.
  2. Karışımı olağan ateşte daima karıştırarak koyu kıvam alana kadar pişir.
  3. Pişince içine vanilya ve toz krem şantiyi ekle, güzelce karıştır.
  4. Buğdaylı bisküvileri küçük kesimler halinde kır.
  5. Bardakların tabanına biraz muhallebi dök.
  6. Üzerine kırılmış bisküvi koy.
  7. En üste tekrar muhallebi dök.
  8. Ilıyınca buzdolabına koy, soğuyunca servis yap.

Şahane Muhallebili Bisküvili Bardak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şişte Meyveli Mini Pankek Tarifi
Çıtır Çıtır Yiyebileceğiniz En Güzel Patlıcan Tarifi
Enginarlı Pilav
Çilekli Çikolatalı Pasta (Videolu)
Şipşak Kurabiye (Videolu)
Bol Şifalı Zeytinyağlı Kereviz Yemeği
Hdabla | © 2025 |