Tiramisu (Kakaolu)
Tiramisu (Kakaolu) Tanımı İçin Malzemeler
Kreması için:
- 400 ml krema
- 500gr mascarpon
- 5-6 paket krem sertleştirici
- 3 paket vanillin
Kedi lisanı bisküvisini ıslatmak için:
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 yemek kaşığı şeker
- 2 su bardağı ılık su
Üzeri için:
- Kakao
Tiramisu (Kakaolu) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Krema,mascarpon,krem sertleştirici ve vanillini yeterlice mixer yardımı ile karıştırıyoruz (yavaşça).
- 2 su bardağı ılık su, kakao ve şekeri bir kasede karıştırıyoruz.
- Kedi lisanı bisküvileri suya bandırıp bir kalıba yerleştirip üstüne kremayı sürüyoruz.
- İki kat olucak biçimde devam ediyoruz.
- En son kakao serpiyoruz.
Tiramisu (Kakaolu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






