Tiramisu (Kakaolu)

Tiramisu (Kakaolu) Tanımı İçin Malzemeler

Kreması için:

  • 400 ml krema
  • 500gr mascarpon
  • 5-6 paket krem sertleştirici
  • 3 paket vanillin

Kedi lisanı bisküvisini ıslatmak için:

  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 2 su bardağı ılık su

Üzeri için:

  • Kakao

Tiramisu (Kakaolu) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Krema,mascarpon,krem sertleştirici ve vanillini yeterlice mixer yardımı ile karıştırıyoruz (yavaşça).
  2. 2 su bardağı ılık su, kakao ve şekeri bir kasede karıştırıyoruz.
  3. Kedi lisanı bisküvileri suya bandırıp bir kalıba yerleştirip üstüne kremayı sürüyoruz.
  4. İki kat olucak biçimde devam ediyoruz.
  5. En son kakao serpiyoruz.

Tiramisu (Kakaolu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Maş Salatası
Zeytinyağlı Biber dolması ve yaprak sarması
Yoğurt Salatası
Rafine Şekersiz Reçel
Günlerce Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye
Kaşarlı Sosisli Poğaça
Hdabla | © 2025 |