Fırında Kabak
Fırında Kabak Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet kabak
- 1 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı un
- 1 fincan zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 1 tatlı kaşığı kimyon
Üzerine;
- Rendelenmiş kaşar
Fırında Kabak Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kabakları yuvarlak formda doğrayalım.
- Un ,yumurta ,zeytinyağı ve baharatları karıştıralım.
- Kabağı sosa ekleyip karıştıralım.
- Yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirelim .
- Üzerine rendelenmiş kaşarı dökelim.
- 200 derecede 30 dk pişirelim.
Fırında Kabak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






