Supangle

Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 paket sıvı krema
  • 1 su bardağından 2 parmak eksik toz şeker
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik nişasta
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı nescafe

Ocaktan aldıktan sonra eklenecek materyaller:

  • 1 su bardağından 2 parmak eksik toz şeker
  • 100 gram çikolata
  • 1 su bardağı soğuk su
  • Birkaç buz küpü
  • 1 pk vaniya

Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ocaktan aldıktan sonra eklenecek gereçler hariç, tüm materyalleri tencereye alıp kıvam alana kadar daima karıştırarak pişirin.
  2. Kaynamaya ve fokurdamaya başladığında ocağın altını kapatın ve tencereyi kenara alın.
  3. Daha sonra ocaktan aldıktan sonra eklenecek olan materyalleri (şeker, çikolata, soğuk su, vanilya) ekleyin ve karıştırın.
  4. Ardından dikkatlice buz küplerini ek edin; hem karışımın sogumasi hem de kıvamının güzelleşmesi için.
  5. Tamamen soğuyana kadar karıştırmaya devam edin.
  6. Soğuduktan sonra dilediginiz üzere servis edebilirsiniz.
  7. Üzerine çikolata rendeleyebilir, antep fistığı yahut fındık ile süsleyebilirsiniz. Şimdiden afiyet şifa olsun 🌸.

Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Kek
Waffle (Tadı Damağınızda Kalacak)
Yaş Pasta
Bayramlık İkram
Köfteli Patlıcan Kebabı
Sushi Rüzgarı (Somondan Surimi’ye, Tempura’dan Edamame’ye)
Hdabla | © 2025 |