İstridye Mantarı

İstridye Mantarı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg istridye mantarı
  • 2-3 diş sarımsak
  • 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • Yarım limonun suyu
  • Bir tutam maydanoz

İstridye Mantarı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarları yıkıyoruz bir kağıt havlu ile kuruluyoruz, gelişi hoş iri modüllere kesiyoruz sıcak tavaya alıyoruz suyunu salıp çekene kadar kavuruyoruz.
  2. Zeytinyağını tereyağı ve ince kıyılmış sarımsağı ek ediyoruz tuz serpiştirip 5 dakika daha kavuruyoruz ve altını kapatıyoruz.
  3. Maydonozu serpiştiriyoruz limonu üzerine sıkıyoruz afiyet olsun.

İstridye Mantarı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Un Kurabiyesi
Bulgur Pilavı
Belen Tava (Kıymalı)
Hindistan Cevizli Bisküvi Tatlısı
Karnıyarık Poğaça
Damaklarda Tat Bırakacak Kuş Salatası
Hdabla | © 2025 |