Sarma İçi Hazırlama

Sarma İçi Hazırlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 tane soğan
  • 1,5 çay bardağı sıvı yağ
  • 2-3 bardak pirinç
  • 2-3 tane limon tuzu
  • 1-2 kaşık karışık salça (biber domates)
  • 1 bağ maydanoz
  • Kuru yada taze nane
  • Tuz

Sarma İçi Hazırlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak soğanları küp küp doğrayıp sıvı yağ da kavuralım ,limon tuzunu ekleyip pirinçi koyalım ,pirinçi biraz kavuralım yağı çeksin.
  2. Salçayı ekleyelim ,naneyi ekleyelim, biraz daha kavurmaya devam edelim ,su falan eklemeyelim.
  3. En son üzerine maydanozu bırakıyorum soğumaya .
  4. Sarmadan evvel maydanozu karıştırıp yapraklarınızı saralım afiyet olsun.

Sarma İçi Hazırlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantı Tadında Makarna
Difrizde Kebaplık Kuşbaşı
Brokoli Salatası
Sushi Rüzgarı (Somondan Surimi’ye, Tempura’dan Edamame’ye)
Dereotlu Poğaça (Margarinsiz)
Lokum Gibi Tavuk Çöp Şiş Tarifi – Pratik Ve Lezzet Garantili (Videolu)
Hdabla | © 2025 |