Kuru Pasta
Kuru Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı yoğurt
- 1 yumurta beyazı (sarısı üzerine sürmeye )
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı şeker
- 1 kabartma tozu
- 1 paket yumuşak margarin
- 3 yemek kaşığı sirke
Kuru Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm materyaller yoğurma kabına alınır güzelce yoğurulur.
- İstediğiniz biçimde şekillendirebilirsiniz.
- Ben iki yağlı kâğıt ortasına alıp merdaneyle ince açığ fincan ağzı ile yuvarlak kestim.
- Üzerine yumurta sarısı çörek otu yada beyaz susam ile süsleyebilirsiniz.
- 180 derecede çok fazla kızartmadan pişiriniz.
Kuru Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














