Miss Gibi Kokan Kabaran Limonlu Kek Tarifi
Miss Üzere Kokan Kabaran Limonlu Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı süt
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 adet limonun kabuğu (rendelenmiş)
- Yarım limonun suyu
- 2 buçuk su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilin
Miss Üzere Kokan Kabaran Limonlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurtaları ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpın.
- Süt ,vanilya ,limon kabuğu, limon suyu ve sıvı yağı ekleyip karıştırmaya devam edin.
- Un ve kabartma tozunu eleyerek ekleyin, pürüzsüz kıvam alana kadar karıştırın.
- Yağladığınız kek kalıbına dökün.
- Önceden ısıtılmış 170°c fırında yaklaşık 35-40 dakika pişirin.
- Soğuduktan sonra dilimleyip servis edin.
Miss Üzere Kokan Kabaran Limonlu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






