Sac Kavurma

Sac Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kuşbaşından daha ince doğranmış dana eti
  • 3 adet domates
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet soğan
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Sac Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İnce ince doğradığımız etleri kızgın tavada soteliyoruz.
  2. Sıvıyağı ekliyoruz.
  3. Soğanları ekliyoruz. Biraz kavurduktan sonra yeşil biberi ekliyoruz.
  4. Kırmızı biberi ekliyoruz.
  5. Domatesleri ve baharatları ekleyip kapağını kapatıyoruz. Etler yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz.

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Tariflerime ulaşmak için @elifcetariff instagram adresimi ziyaret edip takibe alırsanız çok sevinirim.

Sac Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Mantarlı Tavuk Sote
Anne Kurabiyesi
Portakallı Muhallebi
Fonksiyonel Sebzeli Mücver
Pastane Poğaça( Bol Susamlı )
Çilekli Kurabiye
Hdabla | © 2025 |