Şahane Deniz Börülcesi

Şahane Deniz Börülcesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 bağ deniz börülcesi
  • 1 litre kaynamış su
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Yarım limon
  • 1 diş sarımsak

Şahane Deniz Börülcesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel deniz börülcelerimizi yıkıyoruz güzelce.
  2. Koyu yeşil rengini müdafaası için kaynamış suda pişirmemiz gerekiyor. Deniz börülcesi tuzlu olduğu için tuz eklemiyoruz.
  3. Kaynattığımız suya atıyoruz. 20 dakika kaynatıyoruz.
  4. Suyunu süzüp biraz soğuduktan sonra, kolların birleştiği yerden tutup, aşağı gerçek çekerek sıyırıyoruz.
  5. İçindeki kılçığa emsal kısmından ayırıyoruz.
  6. Servis tabağımıza alıp, üzerine zeytinyağı ve limon ekliyoruz. Servise hazır, afiyet olsun 😋

Şahane Deniz Börülcesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nohut Suyundan Dondurma (Kayısılı)
Kiraz Desenli Bisküvi
Tatlı Kabak Pancake (Pcos Dostu – Şekersiz Ve Sağlıklı)
Bozcamda Patates Dizmesi
Yağ Çekmeyen Mayalı Pişi Tarifi
Kolay Muhallebi
Hdabla | © 2025 |