Tavada Çupra

Tavada Çupra Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet fileto çupra
  • 5 gram tuz
  • 5 gram karabiber
  • 20 ml sıvı yağ

Salata için

  • 1 adet ananas
  • 1 adet california biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet çarliston biber
  • 1 adet soğan
  • 1 adet limon suyu
  • 1 adet limon kabuğu
  • 10 kısım maydanoz
  • 5 gram tuz
  • 10 ml zeytinyağı

Tavada Çupra Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kızgın yağda balığı önlü artlı tuz karabiber ekleyip kızart.
  2. Salatası için; ananası soyup küçük küp biçiminde doğra, öbür kalan bütün gereçleri sırasıyla birebir boyutta doğrayıp, üzerine ince kıyılmış maydanoz rendelenmiş limon kabuğu ve suyu sıkılmış limon tuz ve zeytinyağını ekleyip karıştırın.

Tavada Çupra Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Krep Sarma
Bulut Yumurta Tarifi
Sebzeli Yulaflı Poğaça
Sodalı Tepsi Böreği
Milföyden Patatesli Börek (Aşırı Pratik Ve Lezzetli)
Köz Biber Ezmesi
Hdabla | © 2025 |