Napoleon Pasta
Napoleon Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 500 ml süt
- 70 gr un
- 30 gr nişasta
- 100 gr şeker
- 6 adet yumurta sarısı
- 1 paket vanilya (yada birkaç damla vanilya özü)
- 50 gr tereyağ
- 80 gr beyaz çikolata
- 120 gr tereyağ (yufka için)
- Çilek (ne kadar koyacaksanız)
Napoleon Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Baklava yufkası rulo rulo haline getirip dilimleyin sonrasında tepsiye parçalayıp tereyağını her yere dağıtın sonrasında 180° fırında her yer renk alana kadar fırınlayın.
- Normal muhallebiyi yapın ondan sonrasında ocaktan çıkarın, tereyağı ve beyaz çikolatayı ekleyip karıştırın, sonrasında üstünü streçleyip, buzdolabında soğuyana kadar bekletin.
- Soğuyan kremayı alıp, cam kabının üstüne yayın sonrasında kızaran baklava yufkaların üstüne dağıtın, tıpkı formda dilimlenmiş içerikleri yapın bunu birkaç kez uygulayın bundan sonrasında üstünü istediğiniz üzere süsleyin.
Napoleon Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






