Mantar Kebabı

Mantar Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 750 gram kıyma
  • Yarım kilo mantar
  • 1 adet soğan
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 2 çay kaşığı tuz

Mantar Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarları temizliyoruz birinci evvel. Artık kıymayı bir kaba alalım içine soğanı rendeleyelim baharatlarını tuzunu atalım köfte harcı üzere birebiri.
  2. Yaptığımız kıyma harcını mantarlarını boyutuna nazaran alıp, yuvarlayalım. İç içe geçirerek sıralayalım fotoğraftaki üzere.
  3. Şimdi üzeri için şalçayı kavuralım biraz suyla sulandırıp, yemeğin üstüne dökelim. Görsel olsun diye yahut severseniz biber ve domatesle süsleye bilirsiniz.
  4. Üzerine ben alüminyum folyo kaplayıp fırına sürdüm içide hoş pişsin diye 25 dk sonra alın lakin üzeride güzelce kızarsın ve tanımımız hazır inşallah beğenirsiniz bizim çok severek yediğimiz bir yemek ben yanına tel şehriyeli sade pilavda yaptım eksiksiz oluyor. Şimdiden afiyet bal olsun. Bana takviye olmayı unutmayın lütfen teşekkürler 🌸.

Mantar Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli Tarçınlı Rulo
Sütlaç
Fırın Sütlaç
Sushi Çiğ Köfte
Kışlık Domates Çorbası
Tepside Kebap Tarifi (Pratik, Bulaşıksız)
Hdabla | © 2025 |