Tepside Kebap Tarifi (Pratik, Bulaşıksız)

Tepside Kebap Tanımı (Pratik, Bulaşıksız) İçin Malzemeler
- 500 gram kıyma (tek çekim)
- 2 adet kırmızı biber
- 3 adet yeşil biber
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- Çeyrek çay bardağı zeytinyağ
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
Üzeri için;
- 1,5 tatlı kaşığı salça
- 150 ml su
Tepside Kebap Tanımı (Pratik, Bulaşıksız) Nasıl Yapılır?
- Soğan, sarımsak ve biberleri robottan geçirip kıymaya ekleyin.
- İçerisine baharatları ve zeytinyağı ek edip yoğurun.
- Tepsinin tabanına harcı yayıp bıçakla şeritler halinde kesin.
- Üzerine salçalı suyu ek edip evvelden ısıtılmış 190 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Kebabınız servise hazır afiyet olsun 🌿.
Tepside Kebap Tanımı (Pratik, Bulaşıksız) Fotoğraflı Yapılışı










