Tavuk Göğsü Kızartması
Tavuk Göğsü Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
- 1 tane tavuk göğsü
Sosu için;
- 2 yemek kaşığı ketçap
- 1 diş sarımsak
- 2 tatlı kaşığı kırmızı biber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı sirke
- 3 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 su bardağı 200 ml maden suyu
Bulamak için;
- 1 su bardağı galata unu
Tavuk Göğsü Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuk göğsünü fotoğrafta girildiği üzere ince ince doğrayınız.
- Sonra sarımsağı eziniz yahut rendeleyiniz sosu için olan materyalleri karıştırınız.
- Kesmiş olduğunuz tavuk göğsünü evvel sosa sonra galata ununa bulayınız.
- Kızgın yağda ardı onu güzelce kızarana kadar pişiriniz. Dilediğiniz üzere servis yapınız.
Tavuk Göğsü Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı















