Tavuk Göğsü Kızartması

Tavuk Göğsü Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane tavuk göğsü

Sosu için;

  • 2 yemek kaşığı ketçap
  • 1 diş sarımsak
  • 2 tatlı kaşığı kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı 200 ml maden suyu

Bulamak için;

  • 1 su bardağı galata unu

Tavuk Göğsü Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğsünü fotoğrafta girildiği üzere ince ince doğrayınız.
  2. Sonra sarımsağı eziniz yahut rendeleyiniz sosu için olan materyalleri karıştırınız.
  3. Kesmiş olduğunuz tavuk göğsünü evvel sosa sonra galata ununa bulayınız.
  4. Kızgın yağda ardı onu güzelce kızarana kadar pişiriniz. Dilediğiniz üzere servis yapınız.

Tavuk Göğsü Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pirinç Unlu Bebek Maması
Samimi Sofraların Aranan Lezzetleri
Çilekli Cheesecake
Muhteşem İsveç Köfte
Pastane Usulü Kurabiye
Kıtır Nohutlu Semiz Salatası
Hdabla | © 2025 |