Pişmeyen Buzluk Kurabiyesi

Pişmeyen Buzluk Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağından 1 parmak eksik tahin
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 2 yemek kaşığı keçiboynuzu unu

Üzeri için;

  • Kırılmış fındık

Pişmeyen Buzluk Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kabın içine sırasıyla tahini, keçiboynuzu ununu ve balı koyarak karıştıralım.
  2. Ele yapışmayan hoş bir hamur elde edelim. Küçük kesimler koparıp, elimizle minik toplar halini vererek fındık kesimlerine bulayalım.
  3. Daha sonra kurabiyeleri buzluğa koyup, 2-3 saat bekletelim ve soğuk bir halde servis edelim.

Pişmeyen Buzluk Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mükemmel Acuka
Kuymak (Muhlama)
Kuru Domatesli Kahvaltı
Milföyden Pratik Mantı
Gül Lokumlu Kifla
Fırında Tavuk Ciğer
Hdabla | © 2025 |