Zeytinyağlı Fasulye Tarifi

Zeytinyağlı Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo fasulye
  • 4 tane domates
  • 3 tane soğan
  • 1 kaşık salça
  • 1 tane küp şeker
  • Tuz
  • Zeytinyağı
  • Su

Zeytinyağlı Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulye yerimizi ortadan ikiye ayırıp dilimliyoruz.
  2. Soğanlarımızı ince halde doğruyoruz. Domateslerimizi doğruyoruz.
  3. Malzemelerimizin hepsini bir tencereye koyuyoruz. Tuzunu yağını ve şekerini suyunu koyup, pişmeye bırakıyoruz.

Zeytinyağlı Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantara Tavuklu Dokunuş
Patates Yatağında Kıyma
Alman Keki
Limonlu Dereotlu Bezelye (Ekşili Efsane Lezzet)
Dereotlu Poğaça
Browni Lezzetinde Islak Kek
Hdabla | © 2025 |