Hamsi Tava

Hamsi Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo hamsi
  • 1 su bardağı mısır unu
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Hamsi Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 kilo hamsiyi temizliyoruz temizledikten sonra su ile yıkıyoruz duru su gelene kadar yıkıyoruz süzüyoruz sonra 1 tatlı kaşığı tuzu döküp karıştırıyoruz.
  2. Sonra hamsileri mısır ununa bulayıp 1 yemek kaşığı yağ ile hamsi tavasını yağlıyoruz.
  3. Yağladıktan sonra hamsiler tıpkı istikamete gerçek diziyoruz kapağı kapatıp kızarmasını denetim ederek zıt çeviriyoruz ve servise hazır.

Afiyet olsun.

Hamsi Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Az Acılı Çiğköfte
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıbrıs Tatlısı
Mantarlı Et Sote
Lokum İrmik Helvası
Vişneli Browni
Saray Usulü Ciğer Kavurma
Kolay Trileçe
Hdabla | © 2025 |