Lif Lif Ayrılan Kuzu Tandır Tarifi

Lif Lif Ayrılan Kuzu Tandır Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kuzu but
  • 1 çay bardağı zeytinyağ
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı biberiye
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 7 8 diş sarımsak
  • 2 adet defne yaprağı
  • 1 tatlı kaşığı kadar tuz (kontrollü ekleyin)

Lif Lif Ayrılan Kuzu Tandır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuzu butun üzerine bıçakla kesikler atın.
  2. İki tarafını tuzla ovun. Daha sonra yağ ile baharatları karıştırıp her iki tarafına gezdirip bulayın.
  3. Pişirme kağıdı serilmiş tepsiye alın. Üzerine 2 adet defne yaprağı ekleyin.
  4. Önce pişirme kağıdı ile heryerini sarın. Daha sonra folyo ile sarın.
  5. Fıırnda birinci 1 saat 230 derecede, 2 – 2,5 saat de 200 derecede pişiriyoruz. Afiyetle yiyoruz🫠

Lif Lif Ayrılan Kuzu Tandır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Sucuklu Patatesli Kebap
Sıvıyağ İle Kıtır Cookie
Ağızda Dağılan (Kıyır Kıyır) Susamlı Toplar
Et Soteli Tembel İşi Beğendi
Meyveli Cupcake
Fırında Pesto Soslu Somon Ve Kuşkonmazlı Şık Tabak
Hdabla | © 2025 |