Karpuz Limonatası

Karpuz Limonatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 büyük dilim karpuz
  • 2 adet limon suyu
  • 4 su bardağı su

Karpuz Limonatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karpuz ve suyu robottan geçirin. Bir sürahiye dökün.
  2. Limonuda sıkıp, içine dökün.
  3. Gazlı isterseniz maden suyuda dökebilirsiniz.

Not:Benim karpuzum çok tatlıydı şeker muhtaçlığı duymadım. İsteyen şeker atabilir içine. Afiyet olsun.

Karpuz Limonatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muhallebili Yalancı Ekmek Kadayıfı (Yiyen Herkes Tarifini İsteyecek)
Cevizli İrmik Helvası
Meyveli Yoğurt (Çocuklar Buna Bayılacak)
İçli Köfte
Kış Keki
Hem Tatlı Hem Tuzlu Çok Farklı Aşırı Lezzetli Kurabiye (Videolu)
Hdabla | © 2025 |