Difrizde Kebaplık Kuşbaşı

Difrizde Kebaplık Kuşbaşı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg kebaplık kuşbaşı
  • 300 gram kuşbaşı kuyruk yağı

Terbiyesi için;

  • 2 diş sarımsak rendelenmiş
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Difrizde Kebaplık Kuşbaşı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Terbiyesi için; tüm gereçler genişçe bir kabın içinde karıştırılır, akabinde et ve kuyruk yağı ek edilip, tekrar karıştırılır.
  2. Bir buzdolabı poşetine konulup difrize atılır.
  3. İstenildiği vakit çıkarılıp şişlere takılarak pişirilir bu formda kebaplık etimiz terbiyesinde piştiği vakit lokum üzere bir kıvam elde eder. Deneyeceklere afiyet olsun😊

Difrizde Kebaplık Kuşbaşı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dondurucu İçin Kızartmalık İçli Köfte
Ispanaklı Mantar Dolması (Efsane)
Meyveli Yaz Pastası
Mükemmel Cookie (Çatlayan Kenar Yumuşacık İç) (Videolu)
Scarpaccia
Pişmaniye Kurabiye
Hdabla | © 2025 |