Zeytinyağlı Pazı
Zeytinyağlı Pazı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 demet pazı
- 2 adet domates
- 1 büyük uzunluk soğan
- 3-4 diş sarımsak
- 1 fiske karabiber
- 8 çorba kaşığı zeytin yağı
- 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı
- Tuz
- 1 tane küp şeker ( isteğe göre)
Zeytinyağlı Pazı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Merhaba 🤗 öncelikle pazımızı yıkıyoruz.
- Soğanları yarım ay halinde doğrayalım uygun bir tencereye alalım üzerine yağlarımızı ekleyelim.
- Hafif kavuralım.
- Pazılarımızı doğrayalım soğanımızın üzerine ekleyelim domateslerimizi rendeleyelim sarımsaklarınızı da doğrayıp pazımızın üzerine ekleyelim son olarak tuz karabiber ve küp şekerlerimizi ekleyelim.
- En kısık ateşte kendi suyuyla pişirelim. Deneyecekleri şimdiden afiyet olsun.
Zeytinyağlı Pazı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










