5 Dakikada Tatlı

5 Dakikada Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı su
  • 5 yemek kaşığı un
  • 6 yemek kaşığı şeker
  • Yarım tereyağı (eğer tereyağınız yoksa margarin de olabilir)

5 Dakikada Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 su bardağı suyu boş bir kaba döküyoruz, akabinde 5 yemek kaşığı un sonra 6 yemek kaşığı şeker ocağa koymadan köpük köpük olana kadar karıştırın ve sonra ocağa koyun.
  2. Yüksek ateşte karıştırın katılaşana kadar ve sonra göz göz olunca yarım tereyağı (margarin de olabilir) ekleyiniz.
  3. Sonra onları tatlının üzerinde eritiniz ye 1-2 kez karıştırıp, tekrar uygun bir kaba koya bilirsiniz afiyet bal şeker olsun.

5 Dakikada Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pankek (Damla Çikolatalı)
Islak Kurabiye
7, 9, 12 Keki
Kıymalı Kabak Kiş (Kabak Sevdiren)
Sütlü Balkabağı Çorbası
Orman Meyveli Rulo Pasta
Hdabla | © 2025 |