5 Dakikada Sac Kavurma

5 Dakikada Sac Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet yeşil sivri biber
  • 1 adet orta uzunluk domates (kabuğu soyulmuş)
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz (isteğe bağlı)

Marinesi için;

  • 250 gram dana eti
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu

5 Dakikada Sac Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Eti küp küp doğrayıp kabın içerisine alalım alalım.
  2. Marinesi için sırasıyla gereçleri ekleyip karıştıralım ve 1 saat buzdolabında dinlendirelim.
  3. Yüksek ateşte tavaya tereyağını ve sıvı yağ ekleyip eritelim.
  4. 1 saat dinlendirdiğimiz eti ekleyip kavurmaya başlayalım.
  5. Etler piştikten sonra üzerine küp doğranmış biberleri ve küp doğranmış domatesleri ekleyip karıştırıp 2-3 dk pişirelim.

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 🤗♥️.

5 Dakikada Sac Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pişi
Dondurmalı Soğuk Kahve
İtalyan Usulü Lazanya
Tavuk Kebap
Börülce Salatası
Altın Renkte Pastane Şekerparesi
Hdabla | © 2025 |