3 Malzemeyle Kurabiye

3 Gereçle Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 10 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı süt tozu
  • 100 gram margarin
  • 5 yemek kaşığı su

3 Gereçle Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Unu, süt tozunu ve margarini ekleyip elinizle yoğurun.
  2. Son olarak suyu ekleyip pürüzsüz hale gelinceye kadar tekrar yoğurun.
  3. Hamurdan küçük bir ölçü alıp avucunuzun içinde yuvarlayın, yavaşça düzleştirin, bıçak yardımıyla çizgiler çizin ve 170°c’de 20 dakika pişirin.

Not:tatlı seviyorsanız şeker ekleyebilirsiniz.

3 Materyalle Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Arabaşı Hamuru Ve Çorbası (Büyük Borcama)
Sütlü Kaşık Dökmesi
Ev Usulü Adana Kebap
Kıyır Kıyır Perişan Kurabiyesi
1 Hamur 3 Kek
Kabak Tarator
Hdabla | © 2025 |