3 Kaşık Tatlısı Pratik Tarifler sütlü Tatlı

3 Kaşık Tatlısı Pratik Tarifler sütlü Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı irmik
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 adet kabartma tozu
  • 1 adet vanilin

Şerbet için;

  • 1 su bardağı şeker
  • 2,5 su bardağı süt

3 Kaşık Tatlısı Pratik Tarifler sütlü Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta kabımıza alalım şeker yoğurt ekleyelim çırpalım.
  2. İrmik un yağ kabartma tozu vanilin.
  3. Ekleyelim karştıralım, yayvan bir tavaya alalım kısık ateşte kapağını kapatıp pişmeye bırakalım.
  4. Spatula yardımı ile denetim etikten sonra kapak yardımı ile çevirelim kızardıktan sonra ocaktan alalım.
  5. Şerbeti hazırlayalım şeker ve sütü karıştıralım şeker eriyince dek birinci sıcağı çıkan tatlımıza dökelim, soğuduktan sonra servis edelim. Afiyet olsun.

3 Kaşık Tatlısı Pratik Tarifler sütlü Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Tavuk Şiş
Fıstıklı Antep Kurabiyesi
Pudingli Ekşi Kremalı Milföy
Orijinal Kandil Simidi (Pastane Usulü)
Kalp Pastam
Portakal Çanağında Kereviz Salatası
Hdabla | © 2024 |