2 Renkli Tatlı

2 Renkli Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket yulaflı bisküvi
  • 5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 4 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yumurta
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 paket vanilin
  • 80 gram bitter çikolata ( yarım su bardağı soğuk su yarısına ekleyeceğiz )

2 Renkli Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri robottan geçirelim.
  2. Süt ,şeker, nişasta ,yumurta güzelce karıştıralım, kaynayana kadar pişirelim .
  3. Kaynadıktan sonra vanilin ve tereyağ ekleyip eriyene kadar karıştıralım.
  4. Kremayı 2 eşit kesime bölelim, bir yarısı sade öbür yarısına bitter çikolatayı ve soğuk suyu ekleyip karıştıralım.
  5. Kaselerimize evvel sade krema daha sonra bisküvi ve üstüne çikolatalı kremayı döküp düzeltelim.
  6. En az 2 saat dolapta bekletelim.
  7. Servis öncesi fındık ceviz çilek ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun 🌺.

2 Renkli Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etli Yaprak Sarma
Sağlıklı Yulaf Keki
Kuşbaşı Etli Sulu Patates
Köy Salatası
Mısır Unlu Kıyır Kıyır Poğaça
Nefis Fırında Kuzu Kol
Hdabla | © 2025 |