2 Renkli Tatlı

2 Renkli Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket yulaflı bisküvi
  • 5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 4 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yumurta
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 paket vanilin
  • 80 gram bitter çikolata ( yarım su bardağı soğuk su yarısına ekleyeceğiz )

2 Renkli Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bisküvileri robottan geçirelim.
  2. Süt ,şeker, nişasta ,yumurta güzelce karıştıralım, kaynayana kadar pişirelim .
  3. Kaynadıktan sonra vanilin ve tereyağ ekleyip eriyene kadar karıştıralım.
  4. Kremayı 2 eşit kesime bölelim, bir yarısı sade öbür yarısına bitter çikolatayı ve soğuk suyu ekleyip karıştıralım.
  5. Kaselerimize evvel sade krema daha sonra bisküvi ve üstüne çikolatalı kremayı döküp düzeltelim.
  6. En az 2 saat dolapta bekletelim.
  7. Servis öncesi fındık ceviz çilek ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun 🌺.

2 Renkli Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Pancar Salatası
Şeftalili Kek
Bulgur Pilavı
Ekmek Kızartması ( Bayat Ekmeklerinizi Değerlendirin )
Çıtır Kalamar
Tam Ölçülü Kremalı Mantarlı Makarna Tarifi
Hdabla | © 2025 |