2 Kişilik Muhallebi Tarifi

2 Kişilik Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ ( isteyenler tereyağı kullanabilir)

2 Kişilik Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye süt, un ve şekeri koyup orta ateşte karıştırın.
  2. Kaynayana kadar karıştırın.
  3. Kaynadıktan sonra vanilya ve sıvı yağı yeterlice karıştırın.
  4. Bisküvileri istersiniz elle isterseniz parçalayın.
  5. Soğuduktan sonra kasenin altına biraz muhallebi ,sonra ezdiğimiz bisküvileri koyup ,üzerine muhallebiyi dökün, isteyenler hindistan cevizi ile süsleyebilir. Afiyet olsun 💗😇.

2 Kişilik Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Deniz Kestanesi
Şehriyeli Havuçlu Tavuk Çorbası
Orman Meyveli Crumble Kek
Maş Fasülye Salatası
Kahvaltılık Acuka (Videolu)
Jalepone Biber Turşusu
Hdabla | © 2025 |