10 Dakikada Kısır

10 Dakikada Kısır Tanımı İçin Malzemeler
- 3 taze soğan
- 2 salatalık
- Yarım doğranmış marul
- Bir avuç doğranmış maydanoz
- 3 domates
- Yarım bardak zeytinyağı
- 2 kaşık salça
- 1 limon
- 300 gram kısırlık bulgur
- Tuz
- Biber
10 Dakikada Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bulguru leğene alalım. Kaynar su ile bir sefer üzerine dökelim. Fazlasını süzelim.
- Tekrar üzerine kaynar su dökelim. Bulgurun üzerine 1 cm çıksın. Kapağını örtelim ( dinlensin).
- O sırada zerzevatları doğrayalım.
- Dinlendikten sonra yağı, limonu, tuz, biber salça ek edip karıştırın.
- Sonra zerzevatları içine dökün ve karıştırın.
Afiyet olsun.
10 Dakikada Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


