10 Dakikada Kısır

10 Dakikada Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 taze soğan
  • 2 salatalık
  • Yarım doğranmış marul
  • Bir avuç doğranmış maydanoz
  • 3 domates
  • Yarım bardak zeytinyağı
  • 2 kaşık salça
  • 1 limon
  • 300 gram kısırlık bulgur
  • Tuz
  • Biber

10 Dakikada Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bulguru leğene alalım. Kaynar su ile bir sefer üzerine dökelim. Fazlasını süzelim.
  2. Tekrar üzerine kaynar su dökelim. Bulgurun üzerine 1 cm çıksın. Kapağını örtelim ( dinlensin).
  3. O sırada zerzevatları doğrayalım.
  4. Dinlendikten sonra yağı, limonu, tuz, biber salça ek edip karıştırın.
  5. Sonra zerzevatları içine dökün ve karıştırın.

Afiyet olsun.

10 Dakikada Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İncirli Bebe Püresi
Höşmerim (Elmadağ Usülü)
Pirinç Pilavı
Kremalı Sebzeli Makarna
Dışarda Pizza Yemeyi Bıraktıracak Pizza Tarifi (Videolu)
Mısırlı Basmati Pirinç Pilavı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet