10 Dakikada Dondurma Tadında Tatlı Parfe

10 Dakikada Dondurma Tadında Tatlı Parfe Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket krem şanti
  • 1 su bardağı soğuk süt
  • 1 paket çoklu halley (meyvelide olabilir fındıklı formlarıda)
  • Damla çikolata ( olmazsa olmazlardan )
  • Muz ( değiştirilebilir fakat bence en çok o yakışıyor)
  • Fındıklı çikolata yafa gofret çeşitleri
  • Kıvamı ağır olmadıysa yarım paket petibör bisküvi

10 Dakikada Dondurma Tadında Tatlı Parfe Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle krem şantiyle sütü çırpıyoruz kıvam alana denk.
  2. Daha sonra bütün materyaller tek tek doğranır.
  3. Meyve ve abur cuburların hepsini krem şanti içerisine ekliyoruz güzelce harmanlıyoruz.
  4. Herhangi bir kek kalıbına streç sinema seriyoruz ve üzerine karışımı koyuyoruz tekrar streç sinemayla kapatıp buzluğa atıyoruz.
  5. Bir günde kalabilir daha fazlada şayet porsiyon kalıp kullandıysanız 7-8 saate hazır olur.
  6. Üzerine eritilmiş çikolata yahut dilediğiniz halde süsleyerek servis edebilirisiniz. Afiyet olsun.

10 Dakikada Dondurma Tadında Tatlı Parfe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yuvarlak Borcamda Pratik Baklava
Krep Börek
Su Böreği Tadında Tepsi Börek
Fit Tiramisu
Tavuklu Bezelye Yemeği
Domatesli Kapya Biberli Tam Buğday Makarna
Hdabla | © 2025 |