Zeytinyağlı Taze Fasülye (Bu Şekilde Pişirin)

Zeytinyağlı Taze Fasülye (Bu Halde Pişirin) Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram taze fasülye
  • 2 adet kuru soğan
  • 4 adet domates
  • 2 diş sarımsak
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 2 küp şeker
  • Tuz

Zeytinyağlı Taze Fasülye (Bu Formda Pişirin) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasülyeyi yıkayıp uç kısımlarını ve kenar kısımdaki kılçıkları bıçak ile keselim.
  2. Daha sonra ortadan ikiye kesip istediğiniz büyüklükte keselim. Ben uzunları 3 e böldüm.
  3. Soğanı ince doğrayalım.
  4. Domatesi de tıpkı formda ince küpler halinde doğrayalım.
  5. Tencereye birinci fasülyeyi daha sonra soğanı, domatesi, tuz şeker ve zeytinyağ ekleyip kapağını hiç karıştırmadan kapatalım.
  6. Ocağa alıp kaynamaya başlayınca altını kısalım.
  7. 10 dakika sonra kapağını açıp karıştıralım.
  8. Tekrar kapağını kapatıp 15 dakika kadar daha pişirelim.
  9. Kendi suyu yetiyor su ek etmiyoruz. 📌afiyet olsun 🤤.

Zeytinyağlı Taze Fasülye (Bu Biçimde Pişirin) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Omlet Pizza
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pişmeyen Chesecake (Çikolatalı Ve Antep Fıstıklı)
Vişne Soslu Muhallebi
Fırında Kemiksiz But
Yulaf Tava Böreği
Fındıklı Kakaolu Kek
Havuçlu Domates Çorbası
Hdabla | © 2025 |