Zeytinyağlı Taze Fasulye

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 750 gram taze yeşil fasulye
  • 3 adet küçük soğan
  • 4 adet büyük domates
  • 2 küp şeker
  • Tuz
  • Zeytinyağı (göz kararı şişeden gezdirdim)

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulyeyi ayıklayıp dilediğiniz üzere kesin.
  2. Soğanları halka halka doğrayıp tencerenin altına yerleştirelim.
  3. Üzerine doğradığımız fasulyeyi yerleştirelim.
  4. Domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayalım ve fasulyenin üzerine koyalım.
  5. Son olarak üzerine tuz, küp şeker ve zeytin yağı gezdirelim.
  6. Kapağını kapatıp kısık ateşte kendi suyuyla pişirelim.

Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kışlık Tarhana
Babam Böyle Pasta Yapmayı Nerden Öğrendi Pastası
Sağlıklı Çilekli Atıştırmalık
Evde Kakaolu Dondurma
Eti Fingerlı Pasta
Sıvı Yağlı Nefis Kurabiye
Hdabla | © 2025 |