Zeytinyağlı Taze Fasulye
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- 750 gram taze yeşil fasulye
- 3 adet küçük soğan
- 4 adet büyük domates
- 2 küp şeker
- Tuz
- Zeytinyağı (göz kararı şişeden gezdirdim)
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fasulyeyi ayıklayıp dilediğiniz üzere kesin.
- Soğanları halka halka doğrayıp tencerenin altına yerleştirelim.
- Üzerine doğradığımız fasulyeyi yerleştirelim.
- Domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayalım ve fasulyenin üzerine koyalım.
- Son olarak üzerine tuz, küp şeker ve zeytin yağı gezdirelim.
- Kapağını kapatıp kısık ateşte kendi suyuyla pişirelim.
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










