Zeytinyağlı Kereviz Yemeği

Zeytinyağlı Kereviz Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 tane orta uzunluk kereviz
- 2 tane havuç
- 8-10 tane arpacık soğan
- 2 tane orta uzunluk patates
- 1 su bardağı portakal suyu
- Yarım su bardağı su
- Yarım limon suyu
- 4-5 tane karabiber
- 1 tatlı kaşığı tuz
Zeytinyağlı Kereviz Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kerevizlerimizi soyalım, limonlu suda biraz bekletelim.
- Kerevizlerimizin ortasını oyacakla oyalım içerisine havuçlarımızı yerleştirelim .Üçe bölelim .
- Tenceremizin içine zeytinyağı, soğanlarımızın birazını koyalım, üzerine kerevizlerimizi yerleştirelim.
- Kalan soğanları kerevizin yeşil yerlerini patatesimizi ,havuçlarımızı, portakal suyunuzu, limon suyunu tuzunu tane karabiberimizi atıp kısık ateşte kerevizlerimiz yumuşayıncaya kadar pişirelim.
Zeytinyağlı Kereviz Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






