Zeytinyağlı Kereviz Yemeği

Zeytinyağlı Kereviz Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 tane orta uzunluk kereviz
  • 2 tane havuç
  • 8-10 tane arpacık soğan
  • 2 tane orta uzunluk patates
  • 1 su bardağı portakal suyu
  • Yarım su bardağı su
  • Yarım limon suyu
  • 4-5 tane karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Zeytinyağlı Kereviz Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kerevizlerimizi soyalım, limonlu suda biraz bekletelim.
  2. Kerevizlerimizin ortasını oyacakla oyalım içerisine havuçlarımızı yerleştirelim .Üçe bölelim .
  3. Tenceremizin içine zeytinyağı, soğanlarımızın birazını koyalım, üzerine kerevizlerimizi yerleştirelim.
  4. Kalan soğanları kerevizin yeşil yerlerini patatesimizi ,havuçlarımızı, portakal suyunuzu, limon suyunu tuzunu tane karabiberimizi atıp kısık ateşte kerevizlerimiz yumuşayıncaya kadar pişirelim.

Zeytinyağlı Kereviz Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mangal Tadında Kanat
Sürpriz Kurabiye
Adana Kebap
Magnolia
Basmati Pilavı
Tencerede Kıymalı Patates Oturtma
Hdabla | © 2025 |