Zeytinyağlı Kereviz Sapı Çorbası

Zeytinyağlı Kereviz Sapı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 adet kereviz sapı
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 orta uzunluk patates
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet havuç
  • 1 yemek kaşığı un
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Zeytinyağlı Kereviz Sapı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları ve sarımsağı küp küp doğrayıp zeytinyağında kavuruyoruz.
  2. Daha sonra bir yemek kaşığı unu ek edip bir mühlet kavurduktan sonra ince ince doğradığımız tüm materyallerimizi ekliyoruz.
  3. Sıcak su yada tercihen kemik suyunu ek ederek kaynamasını bekliyoruz.
  4. Malzemeler yumuşadığında blender ile çekip baharatlarını ekliyoruz. Şimdiden afiyet olsun.

Zeytinyağlı Kereviz Sapı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Buz Gibi Erik Suyu Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tarçınlı Zencefilli Kurabiye
Pezzik Cacığı
Lokanta Usulü Mercimek Çorbası Tarifi
Çemen (Kahvaltıya 5 Dakikada Şahane Bir Lezzet)
Tavuk Sulu Yeşil Mercimek Çorbası
Çiçek Kurabiye
Hdabla | © 2025 |