Zeytinyağlı Kabak Yemeği

Zeytinyağlı Kabak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 orta uzunluk kabak
  • 3 yemek kaşığı pirinç
  • 1 adet domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 tane soğan
  • 3-4 diş sarımsak
  • 1 tane yeşil biber
  • Yarım çay bardağı kadar zeytinyağı
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz

Zeytinyağlı Kabak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağımızı tavaya alıp biberi soğanı, sarımsağı küçük doğrayıp biraz öldükten sonra domatesi ekleyip ağzını kapatalım.
  2. Daha sonra salçayı, baharatları ekleyip karıştıralım.
  3. Kabakları doğrayıp tencereye koyalım, pirinci de üzerine koyup üzerine kadar su koyup ağzını kapatıp pişirelim.
  4. Piştikten sonra üzerine dereotu doğrayabilirsiniz.

Zeytinyağlı Kabak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bowl Görünümünde Yulaf Lapası
Depresyon Pastası
Havuç Tarator (Videolu)
Çikolatalı Ve Fıstıklı Kurabiye
Kakaolu Kek
Yoğurtlu Havuç Salatası
Hdabla | © 2025 |