Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Ve Brokoli (Buharda )

Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Ve Brokoli (Buharda ) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket brüksel lahanası
  • 1 adet brokoli küçük boy
  • 2 adet havuç
  • 1 büyük patates
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 4 yemek zeytinyağı
  • Göz kararı tuz
  • 2 diş sarımsak

Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Ve Brokoli (Buharda ) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Brokolileri küçük küçük keselim patatesleri küp küp doğrayalım ,çok büyük olmayacak biçimde .
  2. Bir bütün havucu serçe parmağı kalınlığında ve uzunluğunda olucak halde keselim .
  3. Tenceremize zeytinyağını dökelim ,göz kararı bütün gereçleri karıştırarak içine dökelim.
  4. Üzerine tuz, karabiber ,en son sarımsağımızı rendeleyim.
  5. Tencerenin altını açalım kısık ateşte 55 dakika pişicek kendi buharında.

Sofralarınızda vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacak.

Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Ve Brokoli (Buharda ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Taze Fasulye
Kaşarlı Sebzeli Yumurtalı Simit Tava
Elma Şekilli Kurabiye Tarifi (Videolu)
Ekşi Mayalı Siyez Ekmeği
Tüm Kurabiyeleri Unutturacak Kakaolu Balayı Kurabiyesi
Zahterli Yoğurt (Kahvaltılar İçin Tam Bandırmalık)
Hdabla | © 2025 |