Zeytinyağlı Acılı Karnabahar Yemeği

Zeytinyağlı Acılı Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet küçük uzunluk karnabahar
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı domates ve biber karışık salça
  • 1 çay kaşığı tuz toz tatlı biber tozşeker
  • 1türk kahve fincanı su
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 2,5 su bardağı su
  • 2 adet kırmızı acı çiçek biberi

Zeytinyağlı Acılı Karnabahar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı küçük çiçeklere ayıralım sonra yıkayalım süzgüye alalım tencereye küçük doğranmış soğanı sarımsağı koyalım bir dk kavuralım sonra salçaları ek edelim karıştıralım.
  2. Çekirdeği çıkarılmış küçük doğranmış kapya biberi ve yeşil biberi koyalım karıştıralım karnabaharı ekleyelim karıştıralım, ocağın altını kısalım, kısık ateşte 5 dk bu halde pişirelim.
  3. Sonra oda sıcaklığındaki suyu verelim tuzu baharatı serpelim karıştıralım fokurdayınca ocağın altını kısalım 45 dk kısık ateşte pişirelim.
  4. Sonra çiçek biberleri minik doğrayıp içine atalım bir kez karıştıralım ocağın altını kapatalım Servis tabağına alalım afiyet olsun ister sıcak ister soğuk tüketebiliriz isteğe nazaran acı biberi koymayabilirsiniz.

Zeytinyağlı Acılı Karnabahar Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hamburger
Portakal Kekli Top
Kakaolu Süt
Islak Hamburger
Dubai Çikolata Hurmaları
Yılbaşı Menüsü
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet