Zerdeçallı Tavuk Çorbası

Zerdeçallı Tavuk Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet tavuk baget yahut 1 adet kalçalı but
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 orta uzunluk havuç
  • 1 orta uzunluk patates
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Maydanoz (isteğe bağlı)

Zerdeçallı Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavukları yağda gerili önlü mühürlüyoruz. Tavukların üzerine doğranmış zerzevatları ek edip, 2 cins soteliyoruz.
  2. Daha sonrasında üzeri geçecek kadar su ekleyip, yarım saat pişiriyoruz.
  3. Piştikten sonra tavukları alıp, didikliyoruz tenceredeki zerzevatları blender ile parçalıyoruz.
  4. Didiklediğimiz tavukları ekleyip, zerdeçal ve tuzunu koyup, karıştırıyoruz. İsteğe bağlı maydanoz ekleyebilirsiniz.

Zerdeçallı Tavuk Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ezogelin Çorbası
Mercimekli Bulgur Pilavı
Portakallı Kek
Erik Reçelinden Meyve Suyu
Tavuk Pirzola
Haşhaşlı Kalburabastı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet