Zerdeçallı Kereviz Kızartması

Zerdeçallı Kereviz Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kereviz
  • 1 adet portakal suyu
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 çimdik tuz
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı galeta unu
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı keten tohum

Zerdeçallı Kereviz Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kerevizi soyup yuvarlak biçimde dilimleyip tencereye dizin.
  2. Üzerine 1 portakalın suyunu sıkıp ,zerdeçal tuz ekleyip ,suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
  3. Piştikten sonra dilimleri evvel çırpılmış yumurtaya, sonra galeta ununa batırıp üzerine keten tohumu ve zeytin yağı gezdirip fırın doruğuna yahut aırfreye 180 derecede fanlı kızartın.
  4. Servise hazır hale getiriyoruz et tavuk menüsüne çok hoş bir eşlikçi.

Zerdeçallı Kereviz Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Kek
Mantı Tarifi
Köz Patlıcanlı Beyti Kebabı
3 Malzemeli Kolay Mücver
Patlıcanlı Kol Böreği (Videolu)
Terbiyeli Şehriye Çorbası
Hdabla | © 2025 |