Zerdeçallı Kereviz Kızartması

Zerdeçallı Kereviz Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet kereviz
- 1 adet portakal suyu
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- 1 çimdik tuz
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağı galeta unu
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı keten tohum
Zerdeçallı Kereviz Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kerevizi soyup yuvarlak biçimde dilimleyip tencereye dizin.
- Üzerine 1 portakalın suyunu sıkıp ,zerdeçal tuz ekleyip ,suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
- Piştikten sonra dilimleri evvel çırpılmış yumurtaya, sonra galeta ununa batırıp üzerine keten tohumu ve zeytin yağı gezdirip fırın doruğuna yahut aırfreye 180 derecede fanlı kızartın.
- Servise hazır hale getiriyoruz et tavuk menüsüne çok hoş bir eşlikçi.
Zerdeçallı Kereviz Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


