Zerdalili (Mişmiş) Dondurma
Zerdalili (Mişmiş) Dondurma Tanımı İçin Malzemeler
- 1 çorba kasesi dondurulmuş zerdali (çekirdekleri çıkararak donduruyoruz)
- 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 3-4 yemek kaşığı bal yahut toz şekeri
Zerdalili (Mişmiş) Dondurma Tanımı Nasıl Yapılır?
- Zerdali,şekeri ve yoğurtu robottan geçirip saklama kabına alıp dondurucuya atıyoruz .
- Birer saatte bir çıkarıp kaşıkla karıştırıp dolaba tekrardan atıyoruz .
- Toplamda 3 kez bu süreci tekrarlıyoruz veee hazır şimdiden deneyeceklere afiyet olsun.
Zerdalili (Mişmiş) Dondurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






